مراقبت از پر کننده های کامپوزیت چگونه است

پر کردن دندان با کامپوزیت

پر کردن دندان با کامپوزیت

پر کردن دندان با کامپوزیت یک ماده ترمیم کننده دندان است که از مخلوطی از رزین پلاستیکی و پرکننده شیشه پودری تشکیل شده است. آنها همه کاره هستند و می توان از آنها برای ترمیم دندان های ترک خورده و پوسیده استفاده کرد. سودمندی آنها به سایر روش های ترمیم دندان مانند استفاده از روکش ها و روکش ها گسترش می یابد.

پرکننده های کامپوزیتی در برابر ایجاد حفره ها مقاومت می کنند و می توانند فشار متوسط ناشی از استرس مداوم جویدن را تحمل کنند. آنها همچنین با دندان های طبیعی ترکیب می شوند.

دندانپزشکان اغلب برای جلوگیری از آسیب در صورت ایجاد حفره دندان، پر کردن دندان با کامپوزیت را توصیه می کنند. علاوه بر خلاص شدن از شر حفره ها، برخی از بیماران برای ترمیم دندان های فرسوده شده در اثر دندان قروچه از پرکردگی استفاده می کنند. پرکردن ها همچنین به ترمیم دندان های شکسته یا ترک خورده کمک می کنند تا از عملکرد بهینه آنها اطمینان حاصل شود.

تا زمان های اخیر، دندانپزشکان از آلیاژهای فلزی طراحی شده ویژه برای پر کردن حفره ها استفاده می کردند. اما به دلیل پیشرفت در زمینه دندانپزشکی، راه حل های پرکننده مدرن در حال افزایش است. پرکننده های کامپوزیت دوام و مقرون به صرفه بودن را با هم ترکیب می کنند و به خوبی به مینای دندان می چسبند.

اکثر بیماران دندانپزشکی دکتر والا، پرکردگی های کامپوزیت را به پرکردن های آلیاژ فلزی سنتی ترجیح می دهند. دلایل اصلی این است که ظاهر طبیعی تری دارند و می توان آن ها را متناسب با سایه دندان ها سفارشی کرد.

پر کردن دندان با کامپوزیت چیست

سلامت دهان و دندان

سلامت دهان و دندان یکی از مواردی است که می تواند بر راحتی زندگی شما تأثیر بگذارد. بی توجهی به مراقبت روزانه، مشکلات یا عادات مختلف سلامتی ممکن است منجر به بدتر شدن سلامت دهان و دندان شما شود. از آنجایی که اکثر غذاهای آماده مصرفی حاوی موادی هستند که به لثه و مینای دندان آسیب می رساند، رژیم غذایی شما نیز یکی از عوامل موثر در این زمینه است. به خصوص غذاهای شیرین یکی از دشمنان اصلی دندان های سالم هستند. در صورت خراب شدن ساختار دندان در اثر چنین عوامل خارجی روش های درمانی زیادی وجود دارد. یکی از این روش ها درمان پر کردن دندان با کامپوزیت است.

هنگامی که مینای دندان شما در اثر تصادف، ضربه، جراحات، مراقبت نامناسب از دهان یا بالا رفتن سن فرسوده می شود، ممکن است حفره ها، شکستگی ها، ترک ها و حفره های ناشی از آن در دندان شما ایجاد شود. پس از این مرحله، شکاف دندان شما که به آن حفره نیز می گویند، باید با پرکردن پر شود.

در غیر این صورت، پوسیدگی به لثه های شما سرایت می کند و ریشه دندان شروع به پوسیدگی می کند. اگر این وضعیت درمان نشود، منجر به از دست دادن دندان می شود. در حالی که در گذشته پرکردن‌های فلزی سنتی برای پر کردن ترجیح داده می‌شدند، امروزه ما پرکننده‌های کامپوزیت را ترجیح می‌دهیم که ظاهر بسیار طبیعی‌تری دارند و از مواد مؤثر تولید می‌شوند. پرکننده کامپوزیت پرتودهی شده رنگی مشابه رنگ طبیعی دندان شما دارد. بنابراین، می توان آن را یک پرکننده کامپوزیت زیبایی نیز نامید، زیرا از نظر زیبایی با ساختار دهان شما سازگار است.

در کلینیک دندانپزشکی در غرب تهران که با آزمایشگاه خصوصی خود خدمات ارائه می دهد، ما درمان های پرکننده کامپوزیت موفقی را با استفاده از طبیعی ترین مواد پرکننده انجام می دهیم. اگر به طور منظم از دهان و دندان خود مراقبت می کنید، می توانید از پرکردگی های کامپوزیت ساخته شده در کلینیک ما برای سالیان سال به روشی سالم استفاده کنید.

پر کردن دندان با کامپوزیت چه مزایایی دارد

پر کردن کامپوزیت چگونه ساخته می شود؟

استفاده از پر کردن دندان با کامپوزیت، که یکی از درمان هایی است که ما اغلب به عنوان کلینیک دندانپزشکی والا انجام می دهیم، از ابتدا تا انتها در مجموع ۲۰ یا ۳۰ دقیقه زمان می برد. این یک درمان بسیار ساده است و نیازی به عقب افتادن در زندگی روزمره ندارد. “پر کردن کامپوزیت چگونه انجام می شود؟” برای پاسخ به این سوال، اول از همه، ناحیه ای که پرکننده شما قرار می گیرد، مانند پرکردگی های معمولی دندان، به صورت موضعی بی حس می شود.

سپس سطح دندانی که روی آن پرکننده قرار خواهد گرفت به صورت کنترل شده تراشیده شده و ساختاری سالم به دست می آید. در غیر این صورت، ترک های قبلی، فرورفتگی و غیره. پس از درمان به دندان های شما آسیب می رساند. پس از اینکه سطح دندان شما برای قرار دادن پر کردن مناسب شد، مواد پرکننده روی آن ناحیه قرار می‌گیرد و دندانپزشک شما فرم نهایی را به پرکننده می‌دهد.

بنابراین درمان شما تکمیل می شود. کسانی که پرکننده های کامپوزیت دارند می توانند از جایی که پس از درمان متوقف شده اند به زندگی خود ادامه دهند. ممکن است فقط چند ساعت پس از درمان حساسیت موقت را تجربه کنید.

مزایای پر کردن دندان با کامپوزیت چیست؟

پاسخ به سوال از طرق مختلف امکان پذیر است. اول از همه، پرکننده های کامپوزیت می توانند به راحتی با دندان های طبیعی شما ترکیب شوند زیرا همرنگ دندان های طبیعی شما هستند و ساختار منحصر به فردی دارند. این تضمین می کند که پرکردگی های کامپوزیت شما در هنگام مشاهده از بیرون به راحتی قابل مشاهده نباشند. از آنجایی که ماهیتی انعطاف پذیر دارد، در محافظت از لایه های طبیعی دندان شما نیز بسیار موثر است. این ماده که به عنوان پرکننده دندان با رزین کامپوزیت نیز شناخته می شود، می تواند پیوند بسیار قوی با لایه های دندان طبیعی شما ایجاد کند. همچنین برای پر کردن و تعمیرات کوچک شما بسیار مناسب است.

هزینه پر کردن کامپوزیت چقدر می باشد

روش کمتر تهاجمی

سایر روش های پر کردن دندان با کامپوزیت نیاز به ایجاد فضای قابل توجهی برای کاشت دارند که ممکن است شامل سوراخ کردن قسمت های بزرگ دندان باشد. دریل تهاجمی منجر به تضعیف ساختار دندان و احتمال بریدگی و شکستگی طولانی می شود.

پر کردن دندان با کامپوزیت این مشکل را کاهش می دهد زیرا این روش در هنگام ایجاد یک سطح اتصال به سوراخکاری سبک نیاز دارد. هنگامی که با دندان طبیعی متصل می شود، یک پوسته محافظ بیرونی تشکیل می دهد که از نواحی حساس محافظت می کند و از آسیب بیشتر دندان جلوگیری می کند.

سخت شدن و اتصال سریع

پس از قرار دادن پر کردن روی دندان، دندانپزشکان نور منحصربه‌فردی را به پرکردگی می‌تابانند که به سفت شدن آن کمک می‌کند و در نتیجه زمان باندینگ را کاهش می‌دهد. کاهش زمان باندینگ به این معنی است که این روش در مدت کوتاهی کامل می‌شود و می‌توان آن را با یک بار مراجعه به دندانپزشک تکمیل کرد.

روش های پر کردن کامپوزیت منجر به کوتاه شدن جلسات دندانپزشکی می شود زیرا سوراخ کردن دندان زمان کوتاهی دارد. سایر روش های پر کردن زمان بیشتری می برد.

می تواند محافظت موثری را حتی در برابر فشارهای بسیار جدی ایجاد کند. پر کردن کامپوزیت برای پرکردن دندان جلوی شما نیز مناسب است زیرا ظاهری متناسب با رنگ دندان دارد. بنابراین، می توان از آن برای اهداف زیبایی شناختی و سایر تغییرات آرایشی استفاده کرد.

آنها همه کاره هستند

بر خلاف پر کردن آمالگام، پر کردن کامپوزیت کاربردهای دندانی وسیعی دارد. آنها در روش های ترمیمی و زیبایی دندان استفاده می شوند. به عنوان مثال، آنها راه حلی برای رفع حفره ها، ترک های دندانی و دندان های بریده شده هستند. آنها همچنین برای بستن فاصله بین دو دندان ایده آل هستند.

پر کردن دندان چیست

ساختار دندان را تقویت می کنند

دندان های پوسیده معمولاً بخشی از دوام و ماندگاری ساختاری خود را از دست می دهند. پرکننده های کامپوزیت به ساختار اصلی دندان متصل می شوند، بنابراین حمایت بیشتری از دندان ایجاد می کنند. هنگامی که ماده باندینگ سفت می شود، دندان های محکمی ایجاد می شود که می توانند فشار اضافی را تحمل کنند.

کاهش حساسیت دندان

حساسیت دندان هر چه بیشتر دندان آسیب ببیند بدتر می شود که مصرف غذاها و نوشیدنی های گرم یا سرد را غیرقابل تحمل می کند. پر کردن کامپوزیت به کاهش این مشکل کمک می کند زیرا رزین به دندان متصل می شود و آن را در برابر دماهای نوسان عایق می کند.با این حال، بیماران دندانپزشکی با پر کردن کامپوزیت جدید ممکن است هنوز حساسیت خفیفی را تجربه کنند که با گذشت زمان کاهش می یابد.

طول عمر پر کردن دندان با کامپوزیت چقدر است؟

در مقایسه با پرکننده های آمالگام می توان گفت که طول عمر پر کردن دندان با کامپوزیت کمی کمتر است. با این حال، اگر به مراقبت موثر و منظم از دهان توجه کنید، می توانید تا ۱۵ سال به طور سالم از پر کردن خود استفاده کنید. با این حال، اگر مشکلاتی مانند دندان قروچه دارید، عمر پر کردن کامپوزیت شما ممکن است کوتاهتر باشد.

زیرا در چنین مواقعی به دلیل اصطکاک دندان در برابر پرکردگی، سایش بیش از حد انتظار روی سطح پرکننده ایجاد می شود. هنگامی که به طور منظم سلامت دهان و دندان خود را بررسی می کنید، می توانید به طور مداوم نظارت کنید که آیا ساییدگی یا پارگی روی پرکننده های خود وجود دارد یا خیر و در صورت لزوم فورا مداخله کنید. بنابراین، این وضعیت دیگر یک نقطه ضعف نخواهد بود.

طول عمر پر کردن کامپوزیت چقدر است

مراقبت از پر کننده های کامپوزیت

طول عمر پرکننده های کامپوزیت سالهاست که مورد سوال بوده است. پر کردن دندان با کامپوزیت های قبلی طول عمر کوتاه تری با نرخ شکست بالاتر داشتند. مطالعات نشان می دهد که طول عمر حدود هفت سال است.

با این حال، مراقبت خوب از پرکننده های کامپوزیت دوام آنها را افزایش می دهد. مراقبت خوب از پر کردن کامپوزیت شامل موارد زیر است:

رعایت بهداشت دهان و دندان. معاینات منظم دندانپزشکی، مسواک زدن و نخ دندان کشیدن بعد از غذا به حفظ لبخند شما کمک می کند.

کاهش مصرف غذاهای شیرین. شکر ممکن است باعث فرسایش مواد پر شده شما شود و منجر به ایجاد حفره های جدید در زیر پرکردگی های موجود شود. حفره های جدید ممکن است در نهایت به دندان های سالم سرایت کنند.

از غذاهای سخت جویدنی خودداری کنید. گاز گرفتن مواد غذایی سفت مانند آب نبات و آجیل می تواند سایش و پارگی مواد پرکننده شما را تسریع کند.

کاهش مصرف نوشیدنی های لکه دار. درست مانند دندان های طبیعی، پرکننده های کامپوزیت نیز مستعد لکه شدن از نوشیدنی هایی مانند چای و قهوه هستند.

رعایت نکات ذکر شده در بالا تضمین می کند که پر کردن کامپوزیت شما برای مدت طولانی دوام می آورد.

شما می توانید با تماس با کلینیک دندانپزشکی دکتر والا که با سالها تخصص و تجربه و دانش خدمات حرفه ای در زمینه بهداشت دهان و دندان ارائه می دهد، در مورد پرکردن کامپوزیت و سایر روش های درمان دندان اطلاعات کسب کنید.

۵/۵ - (۲ امتیاز)
نوشتهٔ پیشین
بهداشت دهان و دندان
نوشتهٔ بعدی
ونیر لمینت و مزایای آن

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست

لطفا شماره خودتان را ثبت کنید تا با شما تماس بگیریم.

مشاوره توسط پزشک