هزینه جراحی ایمپلنت در سالمندان

ایمپلنت دندان سالمندان

ایمپلنت دندان سالمندان

وقتی به سن خاصی می رسید، ممکن است تعجب کنید که آیا ایمپلنت دندان سالمندان به همان اندازه که برای افراد جوان تر کار می کنند، مفید است.آنچه در مورد ایمپلنت دندان برای سالمندان باید بدانید.طبیعی است که سؤالاتی در مورد اینکه آیا ایمپلنت دندان برای شما مناسب است یا خیر. ممکن است به این فکر کنید که بر اساس سن خود چه میزان موفقیتی را با ایمپلنت خواهید داشت.

خوشبختانه ایمپلنت های دندانی در سنین بالاتر نیز به همان اندازه موثر و ماندگار هستند. ایمپلنت دندان سالمندان را به سمت بهتر شدن تغییر می دهد و به آنها سلامت جسمی و اعتماد به نفس بیشتری می بخشد. هیچ سنی برای کاشت ایمپلنت دندان زیاد نیست.

ایمپلنت دندان برای سالمندان

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان مانند ریشه های دندان مصنوعی به شکل پیچ هستند. یک دندانپزشک با تجربه، ایمپلنت های دندانی را در استخوان فک شما قرار می دهد که سپس با استخوان طبیعی شما پیوند می یابد. این پایه ای برای حمایت از دندان های مصنوعی می شود که به عنوان تاج نیز شناخته می شود.

یک اتصال دهنده که به عنوان اباتمنت نیز شناخته می شود، در بالای ایمپلنت دندان قرار می گیرد تا تاج شما را نگه دارد. تاج به صورت سفارشی ساخته شده است تا با دندان های شما مطابقت داشته باشد و در دهان شما قرار بگیرد.

ایمپلنت های دندانی قوی ترین، ایمن ترین و قابل پیش بینی ترین روش های دندانپزشکی هستند.

آیا سالمندان کاندید مناسبی برای ایمپلنت دندان هستند

بله، سالمندان می‌توانند کاندید مناسبی برای ایمپلنت دندان باشند، اما وضعیت عمومی سلامت دهان و فک و صورت آن‌ها بسیار مهم است. ایمپلنت‌های دندان به عنوان روشی برای جایگزینی دندان‌های گمشده استفاده می‌شوند. با پیشرفت فناوری و فرآیندهای جراحی، بسیاری از سالمندان می‌توانند از این روش بهره‌مند شوند. اما، بررسی دقیق وضعیت عمومی سلامت فک، لثه، و استخوان‌های فکی در سالمندان بسیار حائز اهمیت است.

احتمال وجود بیماری‌های مزمن مانند دیابت یا ضعف سیستم ایمنی و همچنین وضعیت استخوان‌های فکی که ممکن است ضعیف‌تر شده باشند، می‌تواند بر توانایی پذیرش ایمپلنت تأثیر بگذارد. مشاوره با دندانپزشک و جراح فک و صورت در خصوص مزایا و ریسک‌های ایمپلنت در سنین پایین‌تر می‌تواند بهترین راهنمایی برای سالمندان باشد.

برای بیماران بالای ۵۰ سال غیرعادی نیست که چند دندان از دست داده باشند. این وضعیت ممکن است منجر به این شود که برخی از بیماران از پروتزهای مصنوعی برای جایگزینی این دندان ها استفاده کنند. پروتزهای جزئی (بعضی از دندانها) یا پروتزهای کامل (همه دندانها) می توانند به دندان بیشتر کمک کنند و از تحلیل استخوان حمایت کنند و در نتیجه باعث بدتر شدن بیشتر دندانهای فرد شوند. بافت لثه با موارد پیشرفته تر می تواند زخم شود (لثه) که منجر به آسیب غیرقابل برگشت لثه و استخوان (پریودنتیت یا بیماری لثه) می شود. پروتزهای مصنوعی هرگز به اندازه دندان هایی که جایگزین می شوند پایدار نیستند.

آنها می توانند شل باشند و کنترل آنها دشوار است، بنابراین خوردن و صحبت کردن بسیار چالش برانگیز است. خوشبختانه، تحقیقات پزشکی و دندانپزشکی معاصر علم زیست شناسی استخوان (عوامل التیام استخوان/عوامل رشد/پیوند استخوان) را اصلاح کرده است تا جراحان متخصص را قادر سازد تا درمان ایمپلنت دندان را به روشی قابل پیش بینی و مقرون به صرفه ارائه دهند. اما آیا ایمپلنت دندان سالمندان واقعا ایده خوبی است؟

سالمندان و ایمپلنت دندان در تهران

آیا برای کاشت ایمپلنت دندان خیلی پیر هستید؟

پاسخ ساده این است: خیر’. ایمپلنت های دندانی در افراد مسن یا هر بیمار با کاهش تراکم استخوان (پوکی استخوان/ استئوپنی) به همان اندازه موفق بوده و با همان قابلیت پیش بینی بیماران جوان تر بهبود می یابند. همچنین شایان ذکر است که پوکی استخوان، که اغلب با داروهای نگهدارنده استخوان (مثلاً بیس فسفونات ها – Prolia/Fosamax/Actonel) درمان می شود، لزوماً بر نتیجه تأثیر نمی گذارد – البته توصیه های جراحی متخصص توصیه می شود.

دکتر والا مدیر کلینیک تخصصی ایمپلنت در غرب تهران میگوید به برخی از بیمارانی که با موفقیت درمان کرده‌ام یا دندان‌پزشکان دیگری که قبلاً دیده‌اند، گفته‌اند: «شما استخوان کافی برای گذاشتن ایمپلنت‌های دندانی ندارید». من به عنوان یک جراح متخصص، طیف وسیعی از گزینه‌ها را برای قرار دادن ایمپلنت دندانی بدون نیاز به پیوند استخوان یا جایگزینی ارائه می‌دهم (مثلاً ایمپلنت‌های زیگوماتیک)، که به بیماران این امکان را می‌دهد تا مزایای غذا خوردن را برای لذت بردن و اعتماد به نفس در تعاملات اجتماعی تجربه کنند.

واقعاً سنی وجود ندارد که “برای درمان ایمپلنت دندان خیلی پیر” در نظر گرفته شود. یک فرد نسبتاً سالم می‌تواند به‌طور ایمن و قابل پیش‌بینی، ایمپلنت‌هایی قرار دهد که منجر به بهبود بسیار کیفیت زندگی می‌شود و به او کمک می‌کند تا یک رژیم غذایی مغذی متعادل و سبک زندگی فعال را حفظ کند. به اندازه فردی که دندان های طبیعی خود را دارد، اعتماد به نفس و جذابیت اجتماعی داشته باشد.

مزایای ایمپلنت دندان سالمندان چیست؟

درمان ایمپلنت دندان سالمندان می تواند کیفیت زندگی بسیاری از افراد مسن را به طور قابل توجهی بهبود بخشد. بالا رفتن سن هیچ مانع مطلقی نیست. چسباندن پل ها و پروتزهای مصنوعی به ایمپلنت های دندانی امکان یک محصول نهایی با حجم کمتر و پالایش شده را فراهم می کند (پوشش کمتر کام و لثه، بدون اکستنشن عمیق یا فلنج های پروتز که گونه ها و زبان را تحریک می کند).

داشتن تماس مستقیم استخوان با ایمپلنت از بیماران در برابر از دست دادن بیشتر استخوان (معمولاً در نتیجه پروتزهای معمولی) محافظت می کند و از وخامت بیشتر سلامت دهان جلوگیری می کند. تاج ها / پل ها / پروتزها به طور سفت و سخت توسط ایمپلنت ها پشتیبانی می شوند و جابجایی تصادفی در حین عملکرد را محدود می کنند و در نتیجه باعث افزایش اعتماد به نفس در محیط های اجتماعی می شود.

ایمپلنت‌های دندانی معمولاً شبیه دندان‌های طبیعی خود شما هستند، ظاهر، احساس و عملکرد بیشتری دارند. نتیجه ای که به ندرت با پروتزهای معمولی به دست می آید. ایمپلنت ها به راحتی از طریق روال معمول بهداشت دهان و دندان شما (مسواک زدن، نخ دندان کشیدن و معاینات دندانپزشکی) نگهداری می شوند. ایمپلنت‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های لثه (بیماری پریودنتال)، استعمال دخانیات، برخی بیماری‌های پزشکی (مثلا دیابت) و از دست دادن استخوان مرتبط با سن هستند، اما زمانی که به درستی از آنها مراقبت شود، می‌توانند تا آخر عمر باقی بمانند.

 ایمپلنت دندان برای سالمندان چه مزایایی دارد

چرا ایمپلنت دندان برای سالمندان ضروری است؟

انتخاب ایمپلنت مزایای زیادی دارد. اگر در مورد داشتن آن مطمئن نیستید، بخوانید چرا ایمپلنت دندان برای سالمندان ضروری است.

۱. مقرون به صرفه

در مقایسه با سایر اقلام جایگزین دندان مصنوعی مانند پروتز، ایمپلنت های دندانی مقرون به صرفه هستند زیرا نگهداری از آنها آسان است و در برابر شکستگی مقاوم هستند. بنابراین، ایمپلنت‌های دندانی از نظر هزینه، مزایای پایداری را ارائه می‌دهند که آن‌ها را مقرون به صرفه می‌کند.

۲. جویدن و گاز گرفتن را بهبود می بخشد

سالمندان به دلیل از دست دادن یا ضعیف بودن دندان ها با جویدن و گاز گرفتن غذا مواجه می شوند. اما، ایمپلنت‌های دندانی دندان‌های از دست رفته را بازیابی می‌کنند و به سالمندان کمک می‌کنند تا بدون نگرانی در مورد دندان درد و ناراحتی غذا بخورند. ایمپلنت های دندانی با بازگرداندن توانایی جویدن و گاز گرفتن خود، روند هضم مناسب را نیز بهبود می بخشند.

۳. افزایش اعتماد به نفس

هنگامی که سالمندان غذاهای مورد علاقه خود را بدون هیچ مشکلی می جوند، احساس سلامتی و بهتری نسبت به خود دارند. همچنین، ایمپلنت ها لبخندی با ظاهر طبیعی ایجاد می کنند. بنابراین، باعث می شود آنها احساس اعتماد به نفس داشته باشند و کیفیت کلی زندگی بهتری را ارائه دهند.

۴. بهبود سلامت دهان و دندان

ایمپلنت ها دندان های مجاور را برای حمایت تغییر نمی دهند و بیشتر دندان ها دست نخورده باقی می مانند که برای افراد مسن بسیار مهم است. از این رو سلامت دهان و دندان را در دراز مدت بهبود می بخشد. ایمپلنت‌های تکی نیز امکان دسترسی آسان بین دندان‌ها را فراهم می‌کنند و بهداشت کلی دندان را بهبود می‌بخشند.

نکات مهم برای سالمندانی که به ایمپلنت دندان فکر می کنند

چند نکته وجود دارد که باید قبل از کاشت ایمپلنت دندان به عنوان یک سالمند در نظر بگیرید. ابتدا باید لثه های سالم و استخوان کافی برای حمایت از ایمپلنت داشته باشید. شما همچنین باید با مسواک زدن و نخ دندان کشیدن منظم به تمیز نگه داشتن ایمپلنت متعهد باشید. ایمپلنت‌ها با مراقبت مناسب می‌توانند یک عمر دوام بیاورند، اما نسبت به سایر گزینه‌های جایگزینی دندان گران‌تر هستند و نیاز به جراحی دارند. مطمئن شوید که با دندانپزشک خود در مورد همه گزینه های خود و بهترین گزینه برای شرایط خاص خود صحبت کنید.

جراحی ایمپلنت در سالمندان چه خطراتی دارد

مراحل جراحی ایمپلنت دندان سالمندان ممکن است با خطرات خاصی همراه باشد که نیازمند بررسی دقیق و شناخت عمیق از وضعیت سلامت فرد است. یکی از موارد مهم در سنین بالاتر، ضعف عمومی استخوان‌ها و تراکم کمتر استخوان‌های فکی است که می‌تواند موفقیت جراحی را تحت تأثیر قرار دهد. همچنین، سلامت عمومی فرد اهمیت دارد؛ مشکلات قلبی، دیابت، یا ضعف سیستم ایمنی می‌تواند خطرات احتمالی را افزایش دهد.

عوارض ممکن شامل خونریزی بیش از حد، عفونت، یا واکنش‌های حساسیتی است که در برخی از افراد ممکن است رخ دهد. برای سالمندان، زمان بازگشت به وضعیت عادی پس از جراحی نیز ممکن است بیشتر باشد و نیاز به مراقبت‌های بیشتری داشته باشند.

قبل از جراحی، ارزیابی دقیقی از دندان‌پزشک و پزشک متخصص در فیلد استخوان‌شناسی و عمومی بسیار اساسی است. این ارزیابی شامل ارزیابی استخوان‌ها، سلامت عمومی، داروهای مصرفی و مشکلات مرتبط با دیگر اعضای بدن است. با این اطلاعات، ایجاد یک طرح درمانی مناسب و شناخت ریسک‌های ممکن می‌تواند به افراد کمک کند تا تصمیم بهتری در مورد ایمپلنت دندان در سنین بالاتر بگیرند.

هزینه کاشت ایمپلنت سالمندان

دندانپزشکان عوامل زیر را برای امکان ایمپلنت دندان سالمندان ارزیابی می کنند:

سلامت عمومی
داروها
سلامت استخوان
بهداشت دهان و دندان

کاشت ایمپلنت دندان یک راه حل بلند مدت برای سالمندان است که می تواند برای همیشه دوام داشته باشد.

با این حال، برای دندان‌هایی که در حال حاضر از دست نمی‌روند، عاقلانه است که آنها را تا زمانی که لازم نیست بدون خطر نگه دارید، و ممکن است همیشه دندان بدی کشیده شود و در صورت لزوم بعداً با ایمپلنت جایگزین شود.

اگر مشکلات دندانی بیشتری دارید و در حال جستجوی ایمپلنت دندان در تهران هستید، با کلینیک ما در غرب تهران قرار ملاقات بگذارید تا بهترین روش برای ترمیم دندان های شما بررسی کنیم.

۵/۵ - (۲ امتیاز)
نوشتهٔ پیشین
چسب روکش دندان و انواع آن
نوشتهٔ بعدی
عوارض بی دندانی و علائم آن

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست

لطفا شماره خودتان را ثبت کنید تا با شما تماس بگیریم.

مشاوره توسط پزشک